Corleone lurer Hitman!

 

Da var det veiedag igjen i dag. Blodfokus fra både coach og «utøver»! Hitman var opptatt med en annen PT kunde når jeg kom inn døra i dag. Som god, strukturert elev starter jeg oppvarming og tøying i god tid. Vi hilste på hverandre, begge fokusert som 2 boksere som skulle inn til veiing før tittelmatch, men forskjellen var at begge hadde fokus på å nå mine, og dermed VÅRE mål.

Første veiing for 4 uker siden var rett etter nesten 2 timers tur i skogen og derfor foregår alltid veiing/måling etter endt treningsøkt. Likevel tar vi kontrollveiing like før økta slik at hvis noen spesielle mål kan oppnåes så kan vi fokusere på det under treningsøkta.

Jeg gikk på vekta og jeg ser bare de største klinkekuleøynene jeg noensinne har sett (jeg har jo ikke sett meg selv, men mine klinkekuleøyne er beryktet).

«Hva er det» spør jeg?

«Dette går ikke» sier Hitman tydelig misfornøyd. «Du er ALT for tung og det her blir ikke artig til bloggen vår»!!!!!!

Joda sier jeg, dette blir J….vlig artig til bloggen det. Han ser rart på meg som han trodde jeg hadde blitt gal.

Opp av shortsen tok jeg 3 stk kiloslodd som jeg hadde hentet fra vektvesten og spurte han om det lønte seg å ta ut disse først……….

Ha ha ha ha ha, vi brøyt ut i latter begge to og etter et halvt minutt begynte helvetet skal dere vite. Jeg hadde trigget «egoet» til Hitman selv om han syntes det var kult gjort. Hitman så at det kanskje var muligheter for noe virkelig bra.

IMG_2898

«Nå skal du slaktes» sa Josef. Hitman var nå lagt i skuffen. Du skal igjennom din verste, eller beste økt siden vi starta, alt etter hvordan vi ser det.

OMG tenkte jeg, hvorfor kødda jeg med den som har makta her inne……….

Faderullan for ei økt. Josef var helt vill rundt meg. Pressa ut alt jeg hadde og litt til.

Han pusha meg hele veien. Kortere pauser, naziregime, men sinnsykt motiverende. Hele tiden har han full kontroll på mine slitasjer og skader, og det er meget viktig mentalt for meg.

Motivasjonsord ble brukt under hele treninga for at vi sammen skulle kanskje nå et mål:

«NO PAIN NO GAIN»
«BEACHPARTY»
«DAMER»
«KOM IGJEN OKSEN»

Han brukte også ord som vi bare må holde oss imellom , jeg lar dere tenke selv!

Så var det inn til veiing, og denne gang uten vektlodd.

WE DID IT!

174.1 kg

IMG_2901

Det betyr 10.2 kg ned det og nytt merke fra Hitman til Corleone. HURRA!

Oppsummert etter 4 uker:

Minus 10.2 kilo
Minus siden «all time heavy» over 50 kg.

Mål for neste 14 dager er fortsatt 2.2 kg. Hitman krever ALLTID nullstilling.

IMG_2904

Så mye er borte fra kroppen foreløpig.

PS! Hitman tydelig fornøyd da han sier at i dag skal jeg «karbes» for å holde forbrenninga igang! Jeg er griseheldig påstår han da han innvilger meg 125 gram fullkornris til middagen. For en latterlig fyr han er. Det er ikke belønning det, mer som avstraffelse vil jeg påstå. Har jo ikke hørt at det fantes noe som heter FULLKORNRIS en gang jeg……… Hva med fårikål istedenfor???

Den følelsen: Når man vurderer om man skal gidde å vaske seg under armene dusjen siden de er helt slaktet av en crazy PT!

IMG_2903

Coachens premie!

IMG_2900

Begge utladet, men veldig fornøyd!

Corleone

18 kommentarer til «Corleone lurer Hitman!»

 1. Jeg trus jeg må komme og bli med på noen treninger je å.
  Trenger å gå ned noen kilo.
  Du får hente broderen slik at han kann bli med også det trends viss det der også førhan ikke kommer segnoen plass.
  Men uansett så stå på Rune je gleder meg til Å komme oppover en tur og se hvordan dette går.
  Skall hilse fra alle mine.

 2. Hahahahaha- Skulle gjerne vært der å sett reaksjon i dag!
  10 + ????
  Stolt harepus som sitter og leser her nå!!

  Jobber med nye retter til neste kokkedag, gled deg!

  Stå på vennen!!

  1. Thanks Harepus 🙂

   Artig at du forstod hva jeg hadde i gjære nesten før jeg fortalte om stuntet. Begynner å kjenne meg godt du 🙂

  1. Skriv noen ord om hvordan kroppen føles, og de forandringer du merker i hverdagen etter du startet…. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *