Ei helg med livsstilsinspirasjon!

Denne helga var jeg og Ronny Hitman med på ei helg dedikert til livsstil. Vi møtte mange andre inspirerende mennesker og fikk også høre mange andre historier om folk som har gått ned i vekt. Dette motiverer og inspirerer selvsagt også meg og Hitman til å være fokusert til å gjøre de riktige valgene framover.

På lørdag startet jeg og Hitman trening kl 08.15 for å rekke seminaret vi skulle delta på. Denne gang var det jeg som innkalte til trening og Hitman var ikke tung å be. På lørdag var vi en kort tur fram på scenen og fortalte litt om vår ferd så langt foran 380 mennesker, og det var hyggelig med flotte tilbakemeldinger.

Jeg har et fantastisk samarbeid med Hitman og iforhold til ærlige tilbakemeldinger vet han svært godt at jeg sliter med å sitte i ro på «messestoler» i flere timer på rad. Således hadde vi internt bestemt oss for at jeg tok «dopause» når kroppen min varslet at den trengte bevegelse eller sitte i en annen stol en annen plass utefor bankettsalen. Med slitasje i knær/hofter så er det nødvendig med ekstra pauser. Hitman har lovt meg at dette vil bli bedre på sikt. Jeg kan også gi tilbakemelding om at det nå er vesentlig bedre enn det var i «glansdagene»…

På søndag ga jeg meg 2 timer før seminaret var ferdig slik at jeg klarte å gjennomføre trening på HIT The Gym. For meg går helsa og målsetninger foran ALT, og jeg har en avtale med Hitman om at vi skal nå våre mål. Jeg akter ikke å bryte denne avtalen. 2-3 timer ekstra på en «messestol» ville ha satt dagens trening i fare og den sjansen tok vi altså ikke. Egentrening i 1 time og 25 min ble gjennomført og har gitt meg masse energi i etterkant.

Vi traff mange positive og inspirerende mennesker, og på lørdag kveld var det 80 talls party sammen denne herlige gjengen. Jeg og Hitman var jo «udødelige» på 80 tallet og jeg fikk «flashbacks» når jeg så Hitman med langt hår igjen. Han var like nøye med å legge hårete til rette over ørene hele kvelden slik som i gamle dager til stor underholdning for meg og flere andre. Teknikken var godt innøvd på 80 tallet,og dette var som å sykle for Hitman, det glemmes altså ikke…

IMG_3353

I teamet til meg og Hitman kjørte vi alkoholfritt slik som vår avtale er. Jeg har selvpålagt alkoholforbud fram til 11 juli, men Hitman har invilget meg noen glass vin en kveld før denne tid. Denne kvelden er valgfritt for meg og en test på måtehold som Hitman så fint kaller det. Hitman har presisert at det blir kun en gang og det er hans avgjørelse. Jeg skal nok finne en passende anledning før 11 juli i hvert fall.

IMG_3351

Jeg lot meg ikke be 2 ganger når jeg ble spurt om å bli med på dette bildet. Jeg elsker rosa farge på damer og på 80 talls fæst er rosa obligatorisk 🙂

» Det er bedre å dampe enn å støve»

6 kommentarer til «Ei helg med livsstilsinspirasjon!»

 1. Hvilken flott dere har. Har en tenåring som er kraftig overvektig og kjenner igjen hverdagsproblemene overvekten medfører.
  Stå på, dette er inspirerende at lese og lære.

  1. Det er viktig å inspirere ungdommen til livsstilsendring spesielt. Fra 30 års alderen mister kroppen evnen til å takle overvekta like godt fysisk. Slitasjer oppstår, diabetes, søvnapne osv.

   Planen er å holde foredrag for bl a overvektige ungdommer i mars. Jeg fokuserer mest på mine/våre mål akkurat nå, men dette fordraget klarte jeg ikke å si nei til.

   Jeg kan fortelle hvilke konsekvenser de møter ved fortsatt usunn livsstil.

   Lykke til med tenåringen!

   Mvh Rune

 2. Hallo 🙂 Har lest hele bloggen dokkers over noen dager nå, og jeg er virkelig imponert. Begynte selv å trene i februar i fjor, og har gått ned hvertfall 20 kilo fett nå og har virkelig begynt å sette pris på å røre meg. Har enda ca. 15 kilo fett å bli kvitt, så jobber med saken. Var inspirerende å lese denne bloggen, og i tillegg fikk jeg dratt på smilebåndet flere ganger. God kombo. Lykke til videre 🙂

 3. Hei gutter
  Eg leser hver eneste blogg.
  veldig inspirerende å lese om dere.
  og dere innspirerer meg til å trene , er ikkje så proffe som dere.
  men eg trener og prøver å spise sundt.
  dere er fantastiske og dere skriver knall godt.
  mvh shottis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *