Feelgood tur i Granåsen

Lørdag 26. september var det endelig klart for «feelgoodtur i Granåsen! En ide som ble sådd av Hitman allerede i mars, men vi har ikke funnet rette anledning før nå. Ideen gikk ut på å invitere alle som hadde lyst til å være med på skogstur med god energi. Dette skulle være et lavterskeltilbud som favnet alle uansett form. Eneste vi satte som krav var at deltagerne visste at de klarte å gå en tur i normalt tempo i ca 2 timer. Med på turen var barn, hunder samt voksne. Både topptrent og mindre trent hadde en fantastisk tur med strålende energi og godt humør. Fremme på Rønningen (ca 3.5 km) var det frivillig å delta på styrketrening regissert av Hitman.


Ivrige deltakere følger Hitmans instruksjoner.

På Rønningen ble det også tid til kaffe og litt skjitprat. Som tidligere nevnt så var dette et tilbud for ALLE. Flere hadde akkurat startet med sin livsstilsendring og vi var forberedt på de fleste spørsmål innen trening, kosthold og restitusjon. Det jeg derimot ikke var forberedt på var et spørsmål jeg fikk. Med krum nakke og en skjelvende hånd kom en gammel kompis og hvisket meg i øret:

«Dæven Rune, æ e så j..vlig røyksjuk og veit itj ka æ ska gjør, men æ bør vel vent,- ka trur du???»

«Du e en voksen mainn, gå bak treet der, vekk fra ongan, å ta dæ en røyk da»

Personen har tatt grep, gjort store endringer i livet sitt og jeg er imponert over hva han har fått til!
Han var en stor bidragsyter til at dette ble en herlig tur.

Moskusen har en kort briefing om terrenget.

«Ingen blir god alein, og ingen gikk alein»

Med store forskjeller på den fysiske formen hos deltagerne gikk alle i sitt eget tempo tilbake til Granåsen. Det viktigste var at ingen gikk alene. Med på turen var flere av våre nærmeste støttespillere for å dele kunnskap og erfaringer.
Mange spørsmål ble stilt rundt kosthold, trening og restitusjon.
Det vi alle var enige om var at dette ble en perfekt lørdag ,der vi kunne sette oss i sofaen med god samvittighet!

hakongussiaas
Haakon Gussiaas har bestemt seg for livsstilsendring og får gode råd av moskusen.

Etter avtale med Hitman så skulle vi alle møtes ved hoppbakken for avslutning. En siste oppfordring ble gitt. De som hadde lyst og energi kunne gå opp til toppen av den store hoppbakken. Overraskelsen var stor når ALLE tok utfordringen og ble med hele veien opp.

allekomopp
Alle kom seg opp!

 

Slitne føtter, men herlig innsats.

Med litt skjelvende føtter var det mange lykkelige mennesker på vei ned til parkeringsplassen og avslutningspunket. Til tross for at mange var slitne, så er det lenge siden vi har sett så stolte ansiktsuttrykk. Stive og støle føtter forventes i morgen, men dette tar vi som en bonus. For husk hva vi alle ble enige om- dette skulle vi gjøre igjen!

ronnyilufta
Hitman instruerer med stor energi.

«Ingenting stort er bygd uten entusiasme»

Corleone og Monica

Blogglistenhits

3 kommentarer til «Feelgood tur i Granåsen»

  1. Når tilbudet om å bli med på tur dumpet inn i feeden min på FaceBook – så brukte jeg ikke mange sekundene på å bestemme meg for å bli med, og heller ikke mange sekundene på å invitere med meg en kompis.

    Til de som ikke møtte opp til tur – NÅ kan dere angre dere! Så mange engasjerte og trivelige folk! Ingen sure miner, selv om sko satte seg fast i myra og måtte reddes, eller at det duskregnet litt, eller at det var gjørmete og vått over alt. Alle var opptatt av at dette skulle bli en hyggelig tur – og DET ble det. Ikke nok med det, etter å ha traska rundt i skogen, så klarte alle å komme seg til toppen av Storbakken.

    Takk igjen, spesielt til Rune og Ronny som dro igang turen, men også til alle de andre som var med å gjorde det til en flott dag i marka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *