Feriemodus!

Denne sommeren er jeg 14 dager på Rhodos! En stor test på min nye livsstil og så langt rapporterer jeg full kontroll. Ferieregelen om minimum 4 timer trening siste 7 dager uansett hvilken dag jeg regner fra er en fin og forpliktende regel.

Etter 5 dager har jeg gjennomført 5 timer trening blank fordelt på 3 økter.

bildefratrening
Jobben må gjøres, også i syden.

Kosthold og alkohol

Alkohol drikker jeg halvparten antall dager i forhold til glansdagene og ca halvparten av mengden. Dvs at alkoholforbruket er på 25% av det det en gang var på slike turer.

Når det gjelder mat styrer jeg unna chips og brød og for mye saus. Mest mulig reint kjøtt eller fisk. Det er ingen problem å legge til rette for dette så lenge man bare vil. Favoritten er ham/scheese omelett med dobbel bacon som topping. Selvsagt uten brød, men med salat til. Servitør Elene har kalt retten for «happy omelett» slik at kokken vet akkurat hvordan, og sannsynligvis hvem som bestiller. Samme stil som i glansdagene, men mye sunnere innhold!

happyomelett2
Happy omelett it is.

Hver 3-4. dag kjører jeg en dag med «diett» og går litt i kaloriunnderskudd for å bremse feriemagen. Shake tar jeg de dagene jeg trener. Å ta på seg Hit The Gym skjortene før trening gjør hodet klart for å gjøre jobben. Det er  arbeidsantrekket mitt.

Jeg har lagt inn 2 kilo vektoppgang inn i budsjettet for selve ferieturen, men 3 uker etter ønsker jeg å være på «null» igjen.
Jeg er ingen maskin som ikke skal kose seg.

120616Fremhevet
PizzaAna og en del mindre moskus.

Siste gang jeg spiste pizza var 9. September 2014 og denne uka var det på tide igjen. Samme plass som for snart 2 år siden. PizzaAna følger bloggen og hun gråt en skvett når hun møtte meg igjen. Dama har et hjerte av gull og jeg har ikke tall på hvor mange ganger hun sendte med meg hjemmelaget kake på turene jeg har vært her før? hun skjønte godt at det var slutt på kake nå, men hun satte pris på at den første pizzaen etter nesten 2 år tok jeg hos henne.


Hva jeg tenker om løshud og stranda? «Ulv i fåreklær!»

Feriemage

Jeg fikk erfare på tirsdag at jeg ikke bør spise salat av de som serverer dette på stranda ved solsenga. 1 time etter inntak fikk jeg det kjempetravelt med å komme meg på rommet. Moskusen i full fart gjennom gatene med solbriller og capsen på for å skjule ansiktsuttrykket. Det så nok ut som jeg gikk på høyhælte sko og med åletrangt miniskjørt med fullt fokus på neste oppgave.

Plutselig virket ikke hotellnøkkelen og jeg stormet ned i resepsjonen. Den virket ikke nå heller og jeg stormet på nytt ned i resepsjonen. Resepsjonisten ble med opp og da virket den. Hun skulle rolig forklare meg hvordan jeg skulle gjøre dette med låsen.

«I don’t care. I have to go to the toilet immediately»

Sitat moskusen

Neste dag virket magen som den skulle igjen og jeg har lært noe nytt.

«Ikke kjøp salat servert ved solsenga»

«Ingenting stort er bygd uten entusiasme»

Entusiasmen jeg hadde for å komme meg på do er det veldig få som slår…

Life is wonderful!

Moskusen

5 kommentarer til «Feriemodus!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *