Function is important

Dagens trening med Hitman var mye mer mentalt utfordrende enn fysisk. Den mentale biten er svært energiekrevende. I dag var det kun Hitman som kom på trening og ikke Josef. Hitman har karlagt mine plager svært nøye og tema for dagens tekst er:

«Function is important»

IMG_2946

Hele treninga dreide seg om å styrke muskulaturen rundt mine knær, og funksjonaliteten jeg skal ha for blant annet ha god balanse, gå i trapper og bevegelse generellt. Han krever full konsentrasjon og sannelig fikk jeg ikke et litt klasp i panna i korreks da jeg var mer opptatt av at noen kom gående forbi……..

IMG_2948 – Kopi – Kopi

Jeg har et kne som er vondere enn det andre og når jeg kalte det for «vondfoten» sa Hitman:

«Det hete itj vondfoten, det e enten høyre eller venstre»

Han krever med andre ord helt riktig mental fokus. Etter trening var jeg ikke så fysisk sliten, men mer mentalt utmattet, men på en god måte hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg har drevet såpass mye med trening at jeg kjenner at det han får meg til å utføre er riktig for å bedre mine plager på sikt.

IMG_2945 – Kopi – Kopi

Etter trening sier Hitman at jeg skal hvile og ikke belaste knærne mer enn strengt tatt nødvendig. «Du kommer til å få vondt i kveld og i natt» informerer han meg og jeg aner et lite snev av Josef i måten han formidler beskjeden på. Etter trening rakk vi også en kaffe, og litt innføring i planene med treningen videre. Jeg er trygg på at jeg er i de beste hender.

IMG_2950 – Kopi – Kopi

Dagens framgang illustert.

Ellers vil jeg rapportere om at Hitman konsekvent unngår at jeg får trene triceps spesifikt. Det er en øvelse jeg «knuste» han i og det aner meg at han står på kveldstid og tjuvtrener det han klarer for å sette meg på plass

Hitman har også vært på kjøkkenet på biljardklubben og sannelig har han ikke tatt fra meg peppermixen jeg er så glad i:

«For my sailt» sier han på ekte trøndersk. Jeg har likevel bevilget meg denne peppermixen hver lørdag. Jeg driver jo ikke med noe verdensrekordforsøk………

På lørdag 8 november (sist lørdag) var siste gang jeg skulle drikke tab-xtra. Jeg kan slå meg på brystkassa og si at i dag er det en HEL måned siden jeg slutta. Håper på en stolt coach .

IMG_2952 – Kopi – Kopi

Et av Hitmans motto.

 

Ting går ellers litt lettere for hver dag:

Lettere å komme ut av senga
Lettere å «sprette» opp av godstolen
Letter å gå i trapper.

Jeg er nok ingen sexbombe når jeg går, men jeg merker god fremgang.

Så vil jeg svare på et spørsmål som jeg ofte har fått når jeg møter folk. Jeg tipper at jeg egentlig har tatt av 12-13 kg siden 12 september. Jeg tjuvstarta trening og kostholdsforbedringer ca 3 uker før jeg møtte Hitman. Folk lurer på om jeg som er så stor merker noe til denne vektreduksjonen. Jeg kontrer og spør tilbake:

«Ville du ha merka det godt hvis du hadde gått ned 13 kg eller la på deg 13 kg»?

Svaret sier seg selv. Jeg merker det godt selv om det selvsagt er en liten forskjell for meg i forhold til noen som kun er ca 90-100 kg.

 

PS! Fredag formiddag kommer en artikkel om hverdagsproblemer relatert til overvektige i fase 2 og 3 og hvordan man legger til rette for et bedre liv som så overvektig. Tipper det er interessant for mange som enten er i fase 2 eller 3, kjenner noen som er der,  eller er i familie med noen som er det.

 

IMG_2900

Gutta boys!

 

(Hvis du har problemer med å se videoen, trykk her. )

Videosnutt fra dagens trening.

Corleone

4 kommentarer til «Function is important»

  1. Én måned her, og én måned der – før du vet ordet av det er det gått et år siden den siste TAB-en! Én kilo her, og én kilo der – det blir det også monn av, men kanskje enda viktigere enn hvor pila på vekta står – er at man dag for dag, trening etter trening, blir sterkere, raskere og smidigere og enn man var forrige gang.

    Stå på Rune!

  2. …gjøre noe andre ikke kan! Musikk i mine ører. Her gjøres det mye som ikke mange ikke kan og eller klarer! Balanse er jo å leke med tyngdekrafta 🙂 Godt jobba!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *