Geitfjellet med Fast Eddie

Etter knallhard trening torsdag med Ronny Hitman var det bare å stålsette seg for tur opp Geitfjellet med Fast Eddie Nyheim. Måtte grave dypt i motivasjonen for sette igang denne morgenen. Ut å varme bilen som var nediset, selvfølgelig i shorts, det var jo bare oktober enda (31 okt). En forpliktelse er en forpliktelse så det var bare å legge alle «sulle dulle» tanker i skuffen og sette igang.

En sprudlende Fast Eddie ga ekstra motivasjon. Vi har løst mange «verdensproblemer» på alle turene vi har gått og dette var intet unntak. Frost i bakken gjorde at storoksen følte seg som «bambi på isen» flere ganger. Pga slitte knær er det ekstra vanskelig å gå nedover igjen. Corleone måtte rygge mange ganger de verste partiene på tur nedover. Tipper eventuelle dyr som hadde guts til å være i nærheten tenkte sitt når moskusen kom baklengs og pusta som en kompressor for å holde fokus. Fast Eddie virka mer nervøs enn undertegnende da han slett ikke hadde god tro på å bære meg ned ved eventuell skade eller fall, jeg skjønner han godt.

IMG_2818

Turen ble avsluttet med ekstrem «gåsegang», men det har jeg blitt vant til. Tonnevis med gode endorfiner overskygger all stølhet og smerter i dårlige knær. Turen var en høydare og energien var upåklagelig resten av fredagen.

Kvelden og deler av natta ble brukt til å komme i mål med bloggen sammen med vår dataekspert Tor-Inge Toro Johansen, hans bidrag er uvurderlig. Også dataeksperter trenger mat så jeg var og hentet pizza siden han ikke er under strengt kostholdsregime. På pizzarestauranten ble jeg spurt av en energisk dame om det var jeg som var Rune. Det stemmer sa jeg. Hun hadde hørt om dette prosjektet sa hun. En kjapp prat så dro jeg tilbake til dataeksperten med maten hans. 1 time etter fikk jeg meldig på facebook fra venninda hennes som jeg kjenner. I meldinga stod det:

«Rune, har du spist pizza???»

Hæh, dæven hainn tenkte jeg. Er ikke lett å lure seg ut på en sprekk i nærmiljøet her nei. Uansett så var det ikke til meg, jeg spiste Harepusens omelett med masse «kaninfor» til, og det smakte fantastisk! Eventuelle sprekker trenger vel snart mange strategiske grep vil jeg tro. Må vel reise minst til Oppdal for å ikke bli ferska

IMG_2811

Corleone

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *