Helt i kjelleren!

Med avtale om skogstur med Hitman på lørdag var dette en særdeles tung dag å møte. Mye stress og fokus dagen før, samt meget dårlig søvn gjorde forutsetningne dårlig for resten av dagen. Vi bruker mye tid på å snakke om søvn og hvile jeg og Hitman, men enkelte ganger er det uungåelig og feile. Det gjelder både meg og han.

Jeg våkna og var småkvalm og hadde ingen matlyst. Mange er kjent med å ha dårlig matlyst på morgenen, men det gjelder ikke denne moskusen. Han er vant til å «gresse» når som helst! Tanker som: » Jeg har stein i skoa jeg kan ikke gå tur med deg i dag Hitman» slo inn, men så lenge jeg ikke er veldig syk så kommer æren og berger meg. Jeg er innprentet fra barndommen om å holde avtaler, og jeg klarte det også denne gangen.

IMG_2963

Hitman med «bombevesten».

På trening er det Hitman som er sjefen og vi kjørte til Skistua. Vi skulle gå tur/retur Elgsethytta. Vektvesten er blitt obligatorisk for Hitman på tur nå. 30 kg «bombebelte» på tur er et artig skue 🙂 Vi har lagt merke til at det ikke er tjukkasen som får oppmerksomhet lenger. Folk ser på turkammeraten min som om jeg «leide» på verdens peneste og lettkledde dame. Vi hadde det mye artig rundt dette å turen.

IMG_2978

Faderullan for en tur det var for en moskus uten energi. Hitman prater og prater og tilslutt så må jeg kontre: «Husker du Rollebyttet»? Det var turen Hitman gikk med 67 kg oppakning og jeg hele tiden prata. Den gang sa han: «Æ høre du prate, men det interessererer meg ikke». Jeg var der nå. Litt av en moroklump er han også da han til stadighet sier at det er ihvertfall langt igjen til bilen. Jævla dust tenkte jeg. Men slik vil vi ha det. Humor er en av de viktigste ingrediensene for å lykkes med prosjektet VÅRT!

IMG_2974

Hitman på Elgsethytta med Movemberbarten sin.

Vi kom oss igjennom, men med unormalt mye pauser. Jeg beklaget til Hitman når vi hadde noen hundre meter med motbakker igjen til bilen. Jeg beklaget at dette nesten ble for dumt at jeg var så slapp. Han sa at slik er det noen ganger, og dette skal du skrive om i bloggen. Ingen skal gå rundt å tro at dette er lett og at du svever rundt på ei rosa sky.

På K2 (biljardklubben) stod deler av støtteappartatet klart. Hoinnern stod for 4de lørdag klar med mat etter tur. Vi har muligheter for dusj på klubben. Som et ledd i tilrettelegging har vi gjort dette i klubben vår. Ikke har vi bare barnerom slik at utøverne kan ha med seg barn når de skal trene. Dusjen er bygd etter mål slik at den passer moskuser, disken bygd etter mål, stoler er uten armelener, noen stoler er opplest og vedtatt er «sjefen sin». Det er selvfølgelig de største og mest behagelige stolene. TrickWik. (nestleder) har vært helt enestående for å fronte dette.

IMG_2965

Hitman lurer til seg bilde av sliten utøver.

Etter middagen måtte jeg melde pass og gikk og la meg i sofaen. Vår dataekspert Tor Inge Toro Johansen var tilstede for å videreutvikle bloggsida, samt kurse oss i bruk. Jeg hadde ingen energi og ble fritatt. Fra sofaen kunne jeg høre Hitman holde foredrag til gutta fra ungdomstida vår. Jeg ble herja med ja hørte jeg, men jeg hadde ingen energi til å kontre. I tillegg satt Trick å fortalte om de 2 turene han hadde vært med meg i skogen (torsdag og fredag). Han sier jeg er som en radio med konstant sending, og som ikke kan slåes av. Javel så prater jeg mye da. Hvem gjør ikke det når de har masse deilige endorfiner i kroppen 🙂

IMG_2973 – Kopi

«Søvnappen» som jeg bruker for å registrere kvalitet på søvnen.

 

I går kveld slukna jeg som et slitent barn og jeg fikk for første gang registrert 100% søvnkvalitet på «søvnappen» som Hitman krever at jeg skal bruke. Det sier seg selv at jeg er en helt ny mann i dag. Velfortjent treningsfri og det liker jeg også. På mandag starter «mesterskapsuka» og det krever ekstra innsats. Den uka vi «veier inn» kaller vi mesterskapsuke.

«NAMING IS POWER»

power

Man sier ikke nei til denne treneren.

 

Dønn ærlig!

Corleone

5 kommentarer til «Helt i kjelleren!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *