Hit The Gym

Møt Rune, 43 år, som startet å trene på Hit the Gym 1. Oktober 2014. Etter å ha undersøkt og kartlagt hvem som ville være den beste personlige treneren for hans behov, uavhengig av treningsstudio, startet han opp med Personlig trener Ronny hos oss. Her er Runes erfaring:Hva gjorde at du ville trene på Hit the Gym og med personlig trener?

Jeg begynte på Hit The Gym pga deres kompetanse på personlige trenere og kunnskap om kosthold og ønsket å trene med PT for å kunne ta ut det lille ekstra på trening, få satt opp kostholdsprogram samt ha oppfølging underveis. Det å gjøre livsstilsendringen ved hjelp av PT er lettere.

Hva gir det deg å trene med PT?

Det å trene med PT gir ekstra motiavsjon, ekstra støtte ved motgang. Det er mer forpliktende å trene med PT.

Hva synes du er bra med Hit the Gym som treningssenter?

Hit The Gym har fantastiske fasiliteter, bred kompetanse på trening og kosthold samt hyggelige ansatte og treningsmotivernde miljø.

Hva har du fått mest hjelp med?

Jeg har fått mest hjelp med kostholdet som betyr 70-80% av vektreduksjonen. Jeg har fått mer funksjonnell kropp i hverdagen som er min treners motto på vegne av sine kunder. Hjelp med kostholdet har vært det viktigste for meg. Jeg er meget treningsglad og selvgående på treninger utenom de jeg har med PT.

Hvilke tips har hjulpet deg?

Kunnskap om at rein mat er det viktigste samt masse grønnsaker.

Hva har dine resultater vært? Ned 42.8 kilo på 6 måneder siden oppstart på Hit the Gym og over 85 kilo lettere enn siden «all time heavy»

 

Løshud og valker gjør seg gjeldende nå! Det smeller godt rundt oss når jeg løper de kjappeste intervallene.

«Elsker den lyden, det er lyden av resultater»

– Hitman-

«Ingenting stort er bygd uten entusiasme»

– Corleone –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *