Hverdagsproblemer

Har fått henvendelser vedrørende problemer relatert til ekstrem overvekt og henviser til tidligere publiserte artikler.

Her er snarveiene:

Hverdagsproblemer relatert til overvekt

 1. Overvektens 3 faser
 2. Hverdagsproblemer i fase 2 og fase 3
 3. Trygge og utrygge omgivelser
 4. Når trygge omgivelser blir utrygge
 5. Livsstilsendring
 6. Tilrettelegging for problemer og utfordringer for mennesker i fase 3!

Hitman prøver å sette seg inn i hvordan det er å være 170 kg

RuneG

 

8 kommentarer til «Hverdagsproblemer»

 1. Så inspirerende, rørende og fantastisk! Har nettopp sett videoen der dere gikk til Rønningen og til til toppen av Granåsen med like mye vekt. Er gammel «Flatåsing» (som har flyttet tilbake dit), men kjenner deg ikke. Uansett: kommer til å følge med på bloggen din og veien videre og heier på deg. Du og treneren viser at det er mulig!

  1. Takk Kjersti!

   Den turen sammen med Hitman betyr mye for meg. Det viser stort hjerte av coachen at han var så dedikert at han ville sette seg inn i min situasjon for å bedre forstå mine utfordringer.

   Mvh Rune

 2. Fy søren for en motivasjon du har, dypt imponert!! Gøy å lese, og vanvittig motiverende å se hva du har fått til ved å starte i det små.
  Selv har jeg lagt på meg 35 kg de siste 5-6 åra og fra å være rimelig veltrent merker jeg at det er vanskelig å trene nå. Falt meg aldri inn at jeg ikke skulle klare å løpe som før, eller at det å hinke på et bein skulle være vanskelig… Har innsett at jeg må begynne et annet sted enn det jeg er «vant» til, tredemøllen er på plass 😉 Hos deg hentet jeg utrolig mye inspirasjon – fantastisk å se hva du har klart – og for en energi og positivitet. Digger det! God tur gjennom 2015 – følger deg videre!

  1. Sissel du bekrefter utfordringene man får når man går fra fase 1 til 2.

   Stå på og lykke til 🙂

   Mvh Rune

 3. Fant bloggen din i går, og den ble straks bokmerket! Det er utrolig inspirerende å lese. Jeg er selv ikke overvektig – men jeg liker å trene, og vet hvor godt det gjør. Likevel erfarer jeg stadig at motivasjon absolutt er den viktigste biten – og det er det din blogg er – motiverende! Det er så lett å tenke – «du må bare trene…»men det er ikke så enkelt som det høres ut. Du har alliert deg med gode venner, og inspirerende mennesker. Supert! Jeg skal følge deg videre, og gleder meg til fortsettelsen 🙂 Stå på!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *