Superkokka Kristin Harepus med fantastisk innsats
Og jeg gjentar:
«Ingen blir god alein og ingenting stort er bygd uten entusiasme»
Jeg har meldt meg som kokke til oppdrag Corleone som flere sikkert vet nå igjennom flere oppdateringer på tjukkasbloggen her på fb å må si det er spennende å være med på reisen! Idag har jeg laget opp et nytt matlager. Dagens retter var omeletter med bl. a 76 egg, 1,4 kg svinebiff med div grønnsaker og smaker, 2,4 kg hjemmelaget karbonadekaker med bl.a hvitløk og chilli og 2 liter hjemmelaget fløtesaus. Total kjøkkentid: 7,5 h. Dette resulterte i totalt 36 måltider og 26 sausposjoner. For å kunne ha 100% fokus på trening/ livsstilsendring i startfase det greit å ha et team rundt seg som kan bidra å forenkle. Så med det er det bare å si bon apetite Rune Glørstad å sibbes! om noen er nysgjerrig på hvordan jeg jobber og med hva, send meg en PM
God kveld