Mona feat. Hitman

«No days off» er Ronny Hitmans grunnregel når det gjelder å røre seg. Det gjelder enten at man er på trening, eller lurer inn litt hverdagsaktivitet de dagene det ikke er trening. Hverdagsaktivitet kan være en spasertur, eller f eks snømåking. Min egen regel rundt dette er at det må minimum være en halv time for å kunne godkjenne det som godkjent aktivitet.

Jeg og Hitman har likevel et postulat som heter «innenfor rimelighetens grenser», og nå på mandag så brukte Hitman den regelen på meg. Han tok meg ut av trening og ba meg om å holde meg mest mulig i ro og få meg ordentlig med søvn. Forrige ukes aktiviteter hadde gjort mine knær og hofter ganske så vonde og såre, og da mente Hitman at hvile var på sin plass. Jeg er glad coachen er så proff og gjør dette. Jeg er underlagt hans regime når det gjelder helsa mi, og vår avtale er at jeg gjennomfører det han sier rundt dette, punktum! Utenom de treningene han har satt opp har jeg likevel stor kunstnerisk frihet til å styre treningene og hverdagsaktivitetene mine selv.

Hitman sa han ønsket å utfordre meg i » mesterskapsuka» (den uka vi veier) og hvile var derfor ønskelig i forhold til dette. Mandag kveld får jeg telefon fra Hitman og utfordringen var at jeg skulle ha 2 stk PT`er som skulle trene meg, nemlig han og Mona Lorvik – Personlig Trener! Kult sa jeg, men husk regelen min sa jeg videre. Hun får ikke trene meg hvis hun ikke klarer å gi meg godt humør, og det får du informere henne om … Ellers så bruker jeg ikke en kalori på hva coachen forbereder til treningene. Jeg bare møter opp og gjør hva han sier!

Mona feat. Hitman!

Så i dag (tirsdag) var det klart for treningen med Mona og Hitman. Coachens krav til meg er 1 times oppvarming før han kommer inn (gjelder kun meg såvidt jeg vet). Jeg stod på elipsemaskina når Mona ankom  HIT The Gym! Hun kom bort til meg og full av treningsedorfiner klarte jeg ikke å dy meg:

«Du vet regelen» spurte jeg.

«Nei» svarte Mona, hva da?

«Ingen får trene med meg uten å gi meg godt humør»

Mona kontret umiddelbart og rak i ryggen:

«Det ska æ klar»

Nydelig tenkte jeg, bein i nesa, det liker jeg …

Mona er forøvrig den som tok bilde av meg og Hitman helt i begynnelsen der vi fant ut at Hitman ikke kunne publisere bilde uten at han var perfekt på håret. Jeg har lovet Hitman at jeg skal nevne dette på bloggen med jevne mellomrom og dette var en meget god anledning 😉
Hitman tok ordet før trening og sa jeg skulle tenke at det var 2 disc jockeyer som konkurrerte om å kjøre de beste låtene, og det hele ble kalt Mona feat. Hitman!

Mona kjørte første øvelse og det var «gående utfall». Jeg gikk rett til enden av lokalet og skulle starte og da sa Mona :

«Jøss, starter du helt bak der»?

«Vet ikke om annet enn maks jeg sa jeg, fyren er jo gal sa jeg videre …

Etter en runde og der jeg trodde jeg skulle få pause sa Mona:

«Og en gang til»

What, er hun like gal tenkte jeg …

Balansetrening med «Bulgarsk bag»

Treninga drev framover i en herlig rytme. Hitman og Mona vekslet på annenhver øvelse, eller annet hvert sett i hver øvelse. Stort fokus på å gjøre alt riktig samtidig som vi hadde det utrolig gøy! Sannelig ble ikke treninga avsluttet med «sura» også. Vi løp rundt som unger for å røre hverandre slik at noen andre «har`n». Det er så herlig at vi kan gjøre slike ting, finne humor og ungdommeligheten i oss selv, og rett og slett ha det gøy samtidig som vi trener og forbrenner kalorier.

«Sura»


Mona, det var så herlig å trene med deg. I tillegg er du mye penere enn Hitman og det er et stort bonus 🙂
Jeg anbefaler andre som er interessert i å prøve PT om å teste Mona, dere vil få ei super treningsøkt!

 

IMG_2025
» Ingenting stort er skapt uten entusiasme»
Corleone

2 kommentarer til «Mona feat. Hitman»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *