Moskusen på road-trip på Østlandet!

En sliten moskus på biljardstevne i 2003. Forrige helg var jeg også på biljardstevne, nemlig Idrettstinget for biljardklubber. Jeg er stolt over å fremstå i en helt annen utgave samt å ha et helt annet fokus under stevnet!

Siste uka har jeg vært i Oslo på Idrettstinget for biljardklubber, koblet av noen dager i Horten, og i skrivende stund er jeg hos familie i Elverum. Fredag gikk turen fra Elverum og retning Gol for forberedelse til Skarverennet på lørdag. Skarverennet går fra Finse til Ustaoset. Vi har valgt å gå den korte løypa på 25 km. Det holder i massevis. Det viktigste er å gjennomføre noe som var utenkelig bare for kort stund siden og i over 20 år før det…

Det viktigste for meg på denne turen er å finne løsninger for trening uansett hvor jeg er, samt å spise sunt. I helga ble det selvsagt noen pils med mine biljardvenner, men mikroskopiske mengder kontra glansdagene. Det handler om å kose seg litt i mellom slagene.

elexia_1
Sats Elixia Ullevål lørdag 16. april.

Hotellet på Ullevål ringte jeg selvsagt flere uker i forveien og spurte om treningsfasiliter. Jeg hadde ei glimrende feelgoodtrening lørdag morgen før Idrettstinget startet. Perfekt frokost før trening med egg, omelett, eggerøre og bacon. Ligger det til rette så forsyner man seg selvsagt. Nødmat ble smuglet ut av frokostsalen i en serviett gjemt i lomma. Nødmat er kokte egg, ost og skinke, ferdig snakka. Bare pass på det ikke e for mange egg. Kulen i buksa må ikke misforståes. Ingen servitører stopper en selvsikker moskus på veg ut av døra uansett hva kulen i lomma måtte være!

Både mandag, tirsdag og onsdag trente jeg på Trimhuset i Horten. Det er treningssentret jeg har besøkt mest utenom Hit The Gym i Trondheim. 2500 kvadrat flott treningssenter med masse apparater, frivekter, cardiomuligheter og saltrening av alle slag. På Trimhuset fikk jeg også instruksjoner av PT Truls-Petter Green Strøm. Jeg får alltid med meg inspirasjon med meg ut fra Trimhuset.

petterogmeg_1
Truls Petter og Moskusen etter trening.

Dagen etter trente jeg sammen med mora til PTen, nemlig Tove Green. Eneste 70 åring og Oldemor jeg både har trent sammen med, og vært på nattklubb med (Rhodos). La meg nevne at hun dro fra nattklubben etter meg… Her snakker vi sprek på alle mulige måter 🙂

megogtove_1
Meg og Tove på Trimhuset.

Torsdag ble det skogstur i Elverum med kompisen Kokos, eller Kaos som jeg kaller han når bare jeg og han er sammen. Bare ikke si det til eieren. Turen ble på 1 time 15 min i myr, skog og ulendt terreng. Deilig å gå årets første tur i shorts og t- skjorte. 7 timer trening siste 6 dager er jeg strålende fornøyd med. Det finnes løsninger for alt bare man vil.

kokos_1
Kokos og Kaos…

Når bloggen deles har vi forhåpentligvis gått Skarverennet. Wish us luck!

«Det er ikke lov å syte»

Corleone

3 kommentarer til «Moskusen på road-trip på Østlandet!»

  1. Hi, Neat post. There’s a problem together with your site
    in web explorer, may check this? IE nonetheless is the marketplace chief and a huge component to folks will pass over your wonderful writing due to this problem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *