Reloaduke

Etter et knallkjør forrige uke så har Ronny Hitman besemt at vi nå kjører «reloaduke», ikke bare ei uke, men 2 uker på rad.

Det er 2 uker jeg virkelig skal få tatt meg igjen og bygge ny motivasjon. Det betyr IKKE at jeg er frittatt hans strenge krav om trening og sunt kosthold. Det betyr tilbake til ca 10 timer trening i ei «isolert uke» og vesentlig lavere intensitet. Jeg er pent nok nødt til å akseptere null vektreduksjon i verste fall. Den satt langt inne å akseptere, men jeg skjønner godt hva han mener. Vi har et langsiktig mål og det er viktig å bevare motivasjonen helt inn.

Det var en avslappet Hitman som møtte til PT time tirsdag. Djevelen Josef var helt borte. Han var så «golune» at jeg en stakket stund trodde han kom til å gi meg wienerbrød i belønning for god jobb forrige uke. Så feil kan man ta…

Hitman har laget et 6 ukers treningsprogram til meg som heter «russerprogram». Jeg kommer til å omtale dette nærmere når jeg er 100% sikker på hva alt går ut på. Så langt har jeg fått kort innføring og gleder meg stort til nye utfordringer. Meningen er å bli sterkere i «store øvelser» som knebøy, markløft og min egen favoritt push ups. Alt dette er sammensatt slik at jeg på sikt skal få en mer «funksjonell kropp» som er et av Hitmans motto!

runeogStigen2
Bilde av meg og Stigen

Onsdag var det ny trugetur på tapetet. Sammen med min gode venn Stig Johansen gikk vi 1 time 40 min trugetur inkludert tøying. Hitman har lært meg at tøying selvsagt regnes inn i treninga. Vi startet turen akkurat i det sola stod opp i Trondheim, nemlig kl 08.45 på denne dag som er 4 februar. Vi hadde gode samtaler om motivasjon og målsetninger og humøret var strålende på oss begge. «Stigen» har forøvrig selv kvittet seg med godt over 40 kg fett siden han endret livsstil januar 2013. Det er meget motiverende for meg å høre hans historie.

Etter turen var det rett hjem, dusje og gjøre seg klar for massasje hos tyrkisk Hamam på Flatåsen. Jeg trodde ikke jeg var noe særlig støl før jeg ble ordentlig knadd på. Smerter i hofter og knær overskygger liksom stølheten, men jeg ble snart av en annen oppfatning. Ingen skal få tatt meg for syt fordi jeg nevner dette. Det er ærlig tilbakemelding, og jeg vil skyte inn at jeg har det fantastisk nå i forhold til litt over 1 år siden. Bare passe på å hvile/restituere etter hver trening så fungerer kroppen fra ok til meget bra. Likevel må jeg planlegge hva jeg skal bruke mine knær til hver dag. Til tross for dette oppsummerer jeg slik:

«Livet er herlig»

I perioden 12 mars- 24 mars drar jeg sørover. Jeg har valgt å kalle det «inspirasjonstur». Masse trening er allerede booket opp på turen og i tillegg skal jeg holde foredrag hos Fønix treningssenter i Brummunddal fredag 13 mars. Jeg har hørt at overvektige ungdommer vil være tilstede og et slikt foredrag kunne jeg ikke si nei til. Jeg ønsker å formidle hva konsekvensen av meget usunn livssttil kan bli, og jeg ønsker å snakke om motivasjon. Jeg vil presisere at jeg er meget selektiv på hva jeg bruker tida mi på akkurat nå. Mine egne målsetninger vil alltid komme først, men dette hørtes både motiverende og spennende ut synes jeg.

Ellers har jeg booket treningsinstruktører til å trene moskusen på flere økter på ferden. Jeg lover en lærevillig elev til alle som bidrar med sin kompetanse. Her er de jeg har avtale med utenom alle egentreningene jeg og Hitman har blitt enige om.

Fredag 13 mars dobbel PT time med PT Kristine Storrø i Brummunddal
Mandag 16 mars Kampsporttrening med Roy Rolstad i Oslo.
18-23 mars 2 økter med PT Truls-Petter Green Strøm hos Trimhuset i Horten.

Jeg gleder meg til å bli inspirert av dere!

Neste blogg vil komme senest søndag og handler om min måte å visualisere på for å nå målsetninger.

«Ingen blir god alein»

Corleone

3 kommentarer til «Reloaduke»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *