Snart veiedag!

Fredag 10 mars er det ny veiedag! Sist veide vi inn til 143.6 kg som er en reduksjon på 40.7 kg på 24 uker og ca 85 totalt siden «all time heavy». Om ca 2 uker håper jeg virkelig vekta viser en plass på 130 tallet. Det betyr minst 139.9 kg det. Vi håper det er innen rekkevidde etter fredagens måling.

Jeg har fått trent bra og variert i hele påska, og kostholdet har gått sin vante gang selv om det har vært høytid. Alle skjønner sikkert at å opprettholde den store vektreduksjonen vi har hatt fram til nå blir vanskelig, men vi er offensive i teamet vårt. Vi ønsker å holde vektreduksjonen vedlike så godt det lar seg gjøre. I dag er det akkurat 3 måneder til jeg drar på ferie og da er mitt store mål å se 120 tallet en plass. 129.9 kg vil eventuelt bli tatt imot med stor glede. Det er så langt fram jeg ser forløpig. Når jeg er 127-28 kg kan jeg skrive 100 kg vektreduksjon og dette tallet trigger meg voldsomt i motivasjonen min om dagen. 3 harde måneder venter, men jeg har bestemt meg for at vi skal ha det gøy hele veien.

På onsdagens trening ble jeg presentert for et nytt styrkeprogram av coach RonnyHitman. Det skal kjøres helt fram til jeg drar på ferie. Dette programmet innebærer styrketrening med innlagt cardio 4 ganger i uken. Det betyr at jeg kan gå skogstur eller lignende 2 ganger i uken framover. 1 dag i uka har jeg treningsfri. Det er faktisk den dagen jeg er mest utladet, men likevel er det viktig å ha denne dagen da det på sikt vil bevare motivasjonen min. Restitusjon er en meget viktig del av pakken og vi er nøye med å legge inn passende hviledager. Det betyr ikke at det er en fast dag i uka. Noen ganger kan jeg trene 7 dager på rad, mens neste kun 5 osv. Jeg må lytte til kroppen for å avgjøre når hviledagene skal være.

Iløpet av ca 18 dager ønsker jeg å være innom alle intensiterer på trening. Det vil si intensitet totalt på økta. Jeg har klassifisert dette som lett, lett +, medium minus, medium, medium +, hard minus og hard. 4 ganger har jeg opplevd å skrive hard + siden fjor høst. For meg er det meget viktig med variert trening og variert intensitet for å bevare motivasjonen. Det går ikke an å trene hardt hver eneste gang.

Meget viktig for motivasjonen min er selvsagt de støttespillerne jeg har rundt meg. Hitman står for mye selvsagt, men jeg har mange andre rundt meg, og tilsammen betyr de vel så mye for at jeg skal klare våre mål. Jeg betrakter også dere som er interessert i bloggen som mine støttespillere så også en stor takk til dere.

Fredagens resultater vil bli publisert på bloggen på søndag. Wish me luck!

«Ingen blir god alein»

2 kommentarer til «Snart veiedag!»

  1. Du er så herlig når du sier «vi» 🙂 Det er vel ingen tvil om hvem som gjør den største jobben, men samtidig viser du hvor viktig et godt team er. Jeg ønsker deg all mulig lykke og håper du er klar over at du er til fantastisk inspirasjon og motivasjon. Smilet og humøret smitter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *