Snart veiedag!

Neste innlegg i Tjukkasbloggen blir søndag 29 mars! Da publiseres resultatene fra fredagens veiing. Jeg har nettopp vært på 12 dagers road-tripp på Østlandet og skaffet meg masse ny inspirasjon gjennom å møte masse venner, trening med andre PTer, egentrening samt holde foredrag.

Jeg er spent på resultatene på fredag. Vi har alltid som mål å klare 2.2 kg hver periode på 14 dager. Sist klarte vi å presse ut 1.7 kg, mens perioden før hele 4.9 kg. I ferierer er vår ambisjon at jeg skal «nulle ut», dvs hverken opp eller ned i vekt. Sist veiing stoppet vekta på 146.3 kg, og jeg må ærlig innrømme det hadde vært deilig å se «43 tallet»… Jeg tar det jeg får og skal være rak i ryggen uansett resultat.

En stor motivasjon om dagen er at jeg nå bruker 7 størrelser mindre i t-skjorte enn i «glansdagene». Til sommeren håper jeg det åpner seg en ny verden når det gjelder klær. Mine 2xl t-skjorter som er laget for store folk, tilsvarer nemlig ca 5xl i klær designet for normalvektige.

Underveis har jeg pådratt meg «tennisalbue», men det hindrer slett ikke trening. 2 min «skjennepreken» fra Ronny Hitman under onsdagens trening før fullt fokus på å gjøre det beste ut av situasjonen. Nye øvelser ble prøvd ut og notert i treningsdagboka. Russerprogrammet i knebøy og markløft ser det ut som vi klarer å gjennomføre var både Hitman og min vurdering under dagens trening. Armhevninger ble derimot lagt på is til skaden er under kontroll. Vi gjennomførte ei herlig og framtidsrettet trening onsdag. 74 treninger siden 30 desember og ca 137 effektive timer er unnagjort.

Fra 9 juli tar jeg 1 måneds sommerferie, men har selvsagt ikke treningsfri eller fri fra sunt kosthold. Etter ca 6 måneders alkoholforbud skal jeg innvilge meg et par velfortjente fester med gode venner. Jeg har brukt disse anledningene i min motivasjon gjennom hele vinteren, og det samme vil jeg gjøre gjennom våren og sommeren fram til 9 juli. Jeg gleder meg 🙂

Wish me Luck på fredag!

«Det er ikke lov å syte»

Corleone

3 kommentarer til «Snart veiedag!»

  1. Jeg har trua på deg Rune!
    Jeg må jo si at jeg fikk litt sjokk sist jeg traff deg, for jeg treffer deg ikke så ofte. Det var litt av en forandring, for å si det mildt! Når man gjør jobben, så kommer resultatene – og jobben, den gjør du åpenbart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *