Veiedag 9. februar!


KEO intervjuer som mange ganger før. Han er min favoritt i så måte. Han har en egen evne til å piffe meg opp og det høres godt i videoen.

Jeg har akkurat gjort ferdig mine tre mest dedikerte uker siden oppstarten av prosjektet. Det er hardere å hente «tideler og sekunder» nå enn det var i starten. I begynnelsen tok vi kvantesprang i forhold til fysisk form og vektreduksjon. Det er også en god ting at det går raskere i begynnelsen, det inspirerer til å fortsette så lenge man har et langsiktig perspektiv. Jeg føler hele tiden vi er på veg inn i ny verden om hvordan kroppen responderer. Dette er ikke matematikk hvor man kan regne ut hvordan kroppen slipper vekt til enhver tid. Den uka jeg trente hardest av alle i fjor høst gikk jeg opp i vekt. Selv om Hitman advarte mot at det kunne skje, så trodde jeg helt til jeg gikk på vekta at jeg ville gå ned den gang. Dette er nyttig kunnskap vi tar med oss videre.

Jeg har lært at det ikke er bare «å peise på» uten å ta hensyn til alle koeffisienter i regnestykket. Hvile/restitusjon og søvn er viktig i så måte. Denne mesterskapsuka har jeg lagt meg i grenseland hva treningsmengde angår, men har fokusert ekstra på søvn og hvile. Det er der jeg har hatt mest å hente. Jeg må ærlig innrømme jeg har fått kjeft på hjemmebane ved et par anledninger når jeg ikke har vært flink nok til å hvile når tiden er satt av til å hvile…

Med rå ambisjoner innebærer det også en god porsjon egoisme. Ja, jeg har rå ambisjoner. Jeg ønsker å se ut som en godt trent mosjonist når målene er nådd. Jeg har satt helsa på absolutte førsteplass i livet. Det må til skal jeg ha sjanse til å nå målene med det utgangspunktet jeg hadde. Heldigvis har jeg fått stor forståelse for mine prioriteringer fra nære venner og familie. Hva andre måtte mene bryr jeg meg fint lite om. Jeg lever etter regelen om at mellom 5 og 10 % som følger med ønsker jeg skal mislykkes. En sjelden gang kan jeg bruke det som motivasjon. Den største motivasjon før jeg likevel fra alle de som ønsker meg godt i prosjektet.

Nære støttespillere 

fremhevet11feb
Her er 2 stk som jeg betrakter som nære støttespillere. Karl Erik «KEO» Overn og Anette «Spitfire» Leistad. De har stor kunnskap både innen kosthold og trening. På selve veiedagen var de ferdigtrent når jeg skulle gjennom flere timer med knallhard trening. De satte av tid og brukte den aktivt til å gi meg både guts og god energi til økta. Under den 4 timer og 40 min lange treningen så jeg de mange ganger. Ikke en gang unngikk de å knytte neven, smile og rope:

«Stå på eller kjør på»

Det betyr utrolig mye for meg å ha støttespillere som viser med «hele seg» at de ønsker meg lykke til. Et bilde sier mer enn tusen ord sies det. Når jeg fikk se bildet etter økta i dag fikk jeg god energi i kroppen selv om jeg var helt i kjelleren både mentalt og fysisk. Jeg føler meg IKKE alene i prosjektet, det er heller ikke bare meg å Hitman. Det er overraskende mange som støtter opp. Jeg er evig takknemlig!

«Ingen blir god alein»


Video under trening.

Trening siste 8 dager:

 • Tirsdag 2. februar: PT Hitman samt egentrening, 2 timer 15 min, medium intensitet. snømåking 1 time 5 min, medium intensitet.
 • Onsdag 3. februar: Trugetur med følge, 2 timer, medium intensitet.
 • Torsdag 4. februar: PT Hitman samt egentrening, 2 timer 40 min, snåmåking 1 time 15 min, medium pluss intensitet begge økter.
 • Fredag 5. februar: Trugetur med følge samt snømåking, 2 timer 40 min totalt, medium pluss intensitet.
 • Lørdag 6. februar: Hviledag
 • Søndag 7. februar: Trugetur med følge, 3 timer, hard minus intensitet.
 • Mandag 8. februar: Hviledag.
 • Tirsdag 9. februar: Veiedag, 4 timer 40 min, hard intensitet.

Totalt 19 timer 35 min siste 8 dager. 75 timer 25 min fordelt på 32 økter siden 30. des.

Resultater:
vekt11feb2
Bilde av vekta

Vekt: 111.3 kilo
Vektreduksjon siste 3 uker: 1.5 kilo
Vektreduksjon siste 69 uker: 73 kilo.
Vektreduksjon siden «all time heavy»: 117 kilo.

Så klarte jeg ikke målet om 110.9 kilo som jeg sa på videoen under intervjuet, men Tanitavekta gikk litt «bananas» likevel og bevitner flotte resultater. Fettprosenten gikk fra 24.9% til 24.0%.

fett11feb2
Fettprosent 24%. Da jeg startet opp med Hitman var fettprosenten på 48% og på det største var det estimert til å være over 60%.

Den metabolske alderen gikk fra 46 år ved forrige måling til 43 år denne gang. Jeg fyller 44 år på søndag…

Jeg er superstolt over resultatene denne gang selv om det ikke raser ned i vekt slik som tidlig i prosjektet.

«Who dares wins»

Corleone

 

Blogglistenhits

4 kommentarer til «Veiedag 9. februar!»

 1. Det er så inspirerende å følge denne bloggen. Jeg får treningsmotivasjon hver gang jeg leser den!
  Du er fader meg unik på selvdisiplin og det kan alle lære av uansett om det gjelder trening eller andre aspekter i livet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *