We have a dream!

Fra dagens radiointervju. Jeg kommer på 13:05 ut i klippet. nrkradio

Framgang handler om motivasjon. I min og Hitmans motivasjon bruker vi veldig ofte visualisering. Siste dager så hadde jeg Martin Luther King sitt sitat i bakhodet:

«I have a dream»

Martin Luther Kings sitat gjaldt store forandringer over tid, og det er hva det også handler om for oss. Likevel går det an å bruke slike sitat for å nå delmål. I bakhodet mitt lå det et tall i og skurret, nemlig 169.9. Under samtaler med Hitman var vi enige om at å nå dette målet denne torsdagen var knallharde ambisjoner, men det som intet våger osv…..

Min PT time startet kl 10.00 i dag, men i går sa Hitman at han var tilstede kl 09.15. Ingen krav om noe som helst, men jeg skjønner hva han egentlig vil. Når Hitman ankom Hit The Gym kl 09.15 satt selvsagt eleven allerede og rodde. Oppvarming er elevens egen oppgave og det er slik det må være.

10808344_10152881094087174_888966179_n

På «prøveveiing» før dagens økt reagerte vi helt likt. Vi glemte at jeg hadde egentlig hadde vært superflink, men begge så på vekta som om det hang en gullmedalje i et stort mesterskap og ventet hvis vi ga jernet. HItman var borte fra veierommet og der stod Josef i egen høye person. Akkurat da elsket jeg Josef selv om jeg angret litt på heltedyrkelsen litt underveis i treninga. For ei monsterøkt vi gjennomførte. Både coach og utøver var superdedikert. Under oppvarming motiverte coachen meg til å gå helt i kjelleren for at vi sammen skulle nå vårt delmål. Ingen kjære mor, men samtidig passer coachen min på å tilrettelegge i forhold til mine slitasjer.

«WE DID IT»

10814311_10152881038042174_429997474_n

Resultat 169.7 kg!

14.6 kg ned på siste 6 uker
+55 kg ned siden «all time heavy»

Hitman krever nullstilling og målsetningen for neste 14 dager er fortsatt 2.2 kg.

Etter trening fikk moskusen spesialbehandling. Mens jeg tøyde masserte coachen mine «danselegger». Litt rar seanse for begge to vil jeg påstå. Jeg ønsker egentlig ikke å ha en mannlig vektløfter med «bamsehender» til å massere mine legger, og vektløfteren ønsker vel ikke å massere leggene til en moskus, men shit au, hva gjør man ikke for å nå sine mål?

10818587_10152881026072174_682269121_n


Videosnutt fra dagens trening.

 

Corleone

14 kommentarer til «We have a dream!»

 1. Så utrolig bra jobba. Du har en utrolig guts, veldig spennende å følge denne bloggen din. Tøft å stå frem og fortelle din historie. Har vært på foredrag med deg for noen år siden og må innrømme at jeg jeg fikk noen aha opplevelser. Stå på Rune

 2. Fantastisk bra jobbet Rune.
  Forbilde for så mange!
  Heier deg fram mot målet, og gleder meg til «neste» innlegg!
  Stå på!

  1. Takk for det Line! Jeg ser du har støttet meg lenge selv om vi ikke kjenner hverandre, det betyr veldig mye 🙂

   Mvh Rune

 3. Gratulerer med nok en milepæl Rune! Fantastisk kult å få disse små glimtene av hvordan du jobber knallhardt, for å slå opp neste vegg i det nye huset du bygger – og glad for at humøret er det samme som før. 🙂

  1. Takk Heidi 🙂 Er sååååå glad for at det stod under 170 når vi gikk inn til veiing. Hadde det f eks mangla 3 hekto så hadde Josef tatt fra meg vannflaska og piska meg rundt i en halvtime til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *